Adverteren

A.S.V. Prometheus is dé culturele studentenvereniging van Leiden. Prometheus heeft momenteel ongeveer 270 leden. Deze studenten zijn afkomstig uit alle faculteiten en hebben verschillende studieachtergronden.

Op onze wekelijkse woensdagavonden wordt een interessante lezing over uiteenlopende culturele en wetenschappelijke onderwerpen georganiseerd, op een toegankelijk niveau gegeven door specialisten binnen Nederland. Twee keer in de maand is er op dinsdagavond een alternatieve activiteit, zoals een film of een workshop. Prometheus organiseert ook regelmatig grote activiteiten met bekende sprekers. Na een activiteit is er een borrel op locatie, want Prometheus kent naast een cultureel karakter ook veel gezelligheid.

Naast deze vaste dinsdag- en woensdagavonden is er meer: bezoek aan musea, theater en concerten; weekendjes weg; en een jaarlijkse grote reis naar een stad in Europa. Daarnaast zijn de zogenaamde gilden belangrijk: groepjes leden die samen een interesse delen. Dat kan variëren van fotografie tot toneel en van dans tot koken.

Zoals u ziet is Prometheus een actieve studentenvereniging. Wij bieden u de mogelijkheid om tegen een aantrekkelijk, laag tarief promotie te maken voor uw bedrijf of instelling. Daarmee steunt u niet alleen onze activiteiten, maar kunt u ook ge­makkelijk een groep breed geïnteresseerde studenten bereiken.

De mogelijkheden

Prometheus biedt u de volgende advertentiemogelijkheden:

Advertentie in de verenigingsalmanak (oplage van ongeveer 110)

Ieder voorjaar geeft Prometheus een almanak uit die een overzicht geeft van de vereniging in al haar facetten.

Advertentie A6 (halve pagina) €35,–
Advertentie A5 €55,–
Achterpagina (A5) €90,–

Advertentie in het verenigingsblad Pyros (drie keer per jaar)

De Pyros wordt verspreid onder alle leden en Vrienden van Prometheus en bereikt zo een breed publiek. De Pyros wordt verspreid in december, april en augustus. Oplage: papieren oplage van 90 (persoonlijk opgestuurd aan sommige leden, vrienden en reünisten) plus digitale oplage van circa 300 (persoonlijk opgestuurd aan alle leden en reünisten).

Driemalig (1 jaar)

Advertentie A6 €40,–
Advertentie A5 €50,–
Achterkant kaft (A5) €80,–

Eenmalig

Advertentie A6 €20,–
Advertentie A5 €25,–
Achterkant kaft (A5) €40,–

Advertentie op de website

Het is tevens mogelijk om een advertentie te plaatsen op deze website, www.asvprometheus.nl, in de vorm van een banner. De prijs is afhankelijk van de duur van de plaatsing. De pagina's waarop u een banner kunt plaatsen zijn: de voorpagina, de aanmeldpagina voor leden, de pagina 'Wie was Prometheus?', 'Prometheus in Leiden' en de programmapagina. We staan ook open voor doorklikadvertenties. Internetadvertenties dienen vooraf te worden betaald.

Banner op de website van 468 x 60 pixels

6 maanden €80,–
12 maanden €135,–

Advertentie in de weekmail

Wekelijks wordt er een mail aan alle leden verstuurd om hen op de hoogte te brengen van aankomende activiteiten. Het is mogelijk om in deze mail een advertentie te plaatsen met tekst en/of een afbeelding. Hyperlinks zijn hierbij ook mogelijk.

Advertentie in de weekmail

Eenmalig €20,–
Tweemalig €30,–
Driemalig €40,–

In overleg zijn combinaties van advertentieplaatsen tegen een aantrekkelijk tarief mogelijk. In voorkomende gevallen kunnen ook afspraken worden gemaakt over sponsoring in natura.

Contact

Voor meer informatie en met vragen kunt u terecht bij de Acquisitiecommissie van A.S.V. Prometheus:

A.S.V. Prometheus t.a.v. Acquisitie
Postbus 439
2300 AK Leiden