Het lidmaatschap

Je kunt het hele jaar door lid worden van Prometheus. In de EL CID-week is er iedere dag een activiteit die je kunt bezoeken, maar ook gedurende het jaar ben je van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij onze activiteiten.

Prometheanen

Lid worden

Er is geen officiële KennisMakingsTijd. Wel vindt ieder jaar eind augustus het introductiekamp plaats, dat ervoor bedoeld is om de nieuwe leden kennis te laten maken met elkaar en met de andere leden. Dit is zeker geen ontgroening! Het wordt sterk aangeraden om mee te gaan met dit kamp, maar het is niet verplicht. Verder vinden er in september activiteiten plaats die speciaal voor nieuwe leden interessant zijn: de gildenavond, waarop je kennis kunt maken met alle gilden, en Eten-bij-een-Prometheaan, waarbij je met een groepje bij een ander lid thuis gaat eten, om elkaar beter te leren kennen. Ook tijdens het jaar vindt enkele malen Eten-bij-een-Prometheaan plaats.

Verplichtingen?

Lidmaatschap kost slechts €40,– per jaar. Daar hoef je het dus niet voor te laten! Afgezien van het betalen van je contributie heb je geen verplichtingen. Om lid te worden moet je een inschrijfformulier ondertekenen. Hiervoor kun je op een van onze avonden langskomen en iemand van het bestuur aanspreken.

Tot ziens op Prometheus!