Programma

Dit is het programma van Prometheus. Ben je geïnteresseerd in onze vereniging? Kom gerust een keer langs bij een lezing op een woensdagavond of tijdens de EL CID die elk jaar in augustus gehouden wordt. Je kunt ook altijd contact op nemen met het bestuur als je vragen hebt over een activiteit.


September 2018

19 september 2018 (Wo)

Biotechnologie en de Noodzaak van Kunst door prof. dr. ing. Rob Zwijnenberg

Lezing

Met behulp van biotechnologie kunnen wij de natuur, levende wezens, maar ook de menselijke geest en het lichaam veranderen en verbeteren. Wat zijn de grenzen die we willen stellen aan biotechnologische ingrepen in de natuur en de mens? Biotechnologische innovaties stellen onze gevestigde ethische en esthetische waarden over mens en natuur zo op de proef dat we ook de kunsten nodig hebben in onze zoektocht.

 20.30 uur in de Spectrumzaal van Plexus (Kaiserstraat 25)

 Borrel vanaf 22.00 uur in Café de Keyzer 

Locatie:Spectrumzaal, Plexus (Kaiserstraat 25)
Tijd:Vanaf 20:30 uur

20 september 2018 (Do)

Theaterbezoek i.s.m. het Toneelgilde: Sophie in het DeLaMar Theater

Uitje

Tjitske Reidinga, o.a. bekend van Gooische Vrouwen, speelt in dit toneelstuk ‘Sophie’. Op een avond zullen we het levensverhaal van Sophie leren kennen. Met alle lovende recensies belooft het bijzonder te worden!  De kosten bedragen rond de €20 per kaartje

 Geef je voor 17 september op door te mailen naar sophie@asvpro...nl

 We verzamelen om 19.00 uur op Leiden Centraal

Locatie:DeLaMar Theater, Amsterdam
Tijd:Vanaf 19:00 uur

25 september 2018 (Di)

F.T. Wipwap presenteert Diesfeest: Brexit

Feest

Voor sommigen is het het einde van de wereld, voor anderen een glanzend nieuw begin. Wat Brexit ook met je doet, er is altijd reden om je gevoelens weg te feesten. Kom verkleed als je favoriete EUland, Brits stereotype of abstracte interpretatie van de democratie. Is je outfit net zo origineel is als Groot-Brittanië's keuze om de EU uit te stappen? Dan maak je kans op een leuke prijs!

Verdere informatie volgt nog! 

Locatie:De Herberg
Tijd:Vanaf 20:30 uur

26 september 2018 (Wo)

Wissel-ALV

ALV

Na een jaar waar we met liefde activiteiten voor jullie verzorgd hebben is het tijd om het stokje door te geven aan de Wipwapjes. Maar voordat het helemaal zo ver is zullen we eerst het afgelopen jaar bespreken met natuurlijk de gebruikelijke speculaas.

 20.00 uur (klokke!) in Café de Keyzer

Locatie:Bovenzaal van cafe de Keyzer
Tijd:Vanaf 20:00 uur

27 september 2018 (Do)

Beleids-ALV

ALV

Met de officiële aanstelling van ons prachtige f.t. gaan we wipwappend een nieuw verenigingsjaar in. Vanavond zal in het teken staan van hun plannen.

 20.00 uur (klokke!) in Café de Keyzer 

Locatie:Bovenzaal van cafe de Keyzer
Tijd:Vanaf 20:30 uur